Skip links

Διάρκεια από: 4 βραδιές / 5 ημέρες

Κατάλληλη περίοδος: Όλο τον χρόνο

Κατάλληλο για παιδιά: 4+

Οδήγηση ανά ημέρα: 2,5-3 ώρες

Τιμή από: 99€

Χαρίστε στα παιδιά σας τον ενθουσιασμό της εξερεύνησης, τη χαρά της ανακάλυψης και τη μαγεία της οικογενειακής ενότητας. Με την αυτοκαθοδηγούμενη περιήγηση με τα βαν τροχόσπιτά μας, ειδικά σχεδιασμένη για οικογένειες με παιδιά, δεν απολαμβάνετε απλά μια οδική εκδρομή, αλλά εισέρχεστε σε μια αξέχαστη περιπέτεια που θα την θυμάστε για χρόνια. Με την κράτηση του τροχόσπιτου και αυτοκαθοδηγούμενης εκδρομής, λαμβάνετε ένα ειδικό πακέτο για τους μικρούς εξερευνητές με οδηγίες, χάρτες κυνηγιού θησαυρού, γρίφους, αινίγματα και πολλά άλλα που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών από 3 έως 12 ετών.

Ξεκινήστε μια συναρπαστική 4ήμερη αυτο-καθοδηγούμενη περιήγηση με βαν τροχόσπιτο (750 χλμ), ιδανική για οικογένειες που αναζητούν μια αξέχαστη περιπέτεια. Συμμετέχετε ενεργά στις περιπέτειες του Ηρακλή καθώς εξερευνάτε γραφικά τοπία, λύνετε γρίφους και ολοκληρώνετε δραστηριότητες που είναι εμπνευσμένες από τους άθλους του Ηρακλή. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα ανακαλύψετε την μαγεία της ελληνικής μυθολογίας ενώ απολαμβάνετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας.

Αυτή η αυτο-καθοδηγούμενη εκδρομή προσφέρει ευελιξία όσον αφορά το ρυθμό και τις τοποθεσίες. Οι οικογένειες μπορούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις τους, εξερευνώντας και άλλα αξιοθέατα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους που είναι σημειωμένα στο χάρτη. Τιμή από: 99€

Ημέρα 1: Περιπέτεια με τον Ερυμάνθιο Κάπρο

Πρωί: Ξεκινήστε το ταξίδι σας από την επιθυμητή σας τοποθεσία. Εγκατασταθείτε, εξοικειωθείτε με το σπίτι σας σε ρόδες και ξεκινήστε τη μυθολογική σας περιπέτεια. Σας περιμένει η πρώτη πρόκληση!
Απόγευμα: Οδηγήστε στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας, όπου ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον φοβερό Ερυμάνθιο κάπρο. Καθώς εξερευνάτε το τοπίο, ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο με τον Ηρακλή και τη συνάντησή του με τον αγριόχοιρο.
Βράδυ: Κατασκηνώστε στο κάμπινγκ της περιοχής ή σε άλλο ασφαλές σημείο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μια γαλήνια νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Ημέρα 2: Στάβλοι του Αυγεία και η πρόκληση με την Κερυνίτιδα Έλαφο

Πρωί: Ταξιδέψτε στην Ηλεία, όπου θα βρείτε τους Στάβλους του Αυγεία. Ολοκληρώστε μια εργασία που σχετίζεται με τον καθαρισμό των στάβλων. Είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει!
Απόγευμα: Συνεχίστε την περιπέτειά σας στα όρη της Αχαΐας. Εδώ, θα αναζητήσετε σημάδια της Κερυνίτιδας ελαφίνας, ενός φοβερού πλάσματος γνωστό για την ταχύτητα και την χάρη του. Λύστε γρίφους και αινίγματα που σχετίζονται με το ελάφι.
Βράδυ: Κατασκηνώστε σε έναν από τα επιλεγμένα μας camperstops ή κάμπινγκ, μοιραζόμενοι ιστορίες από τις προκλήσεις και τις νίκες της ημέρας σας.

Ημέρα 3: Ανακάλυψη της Λερναίας Ύδρας

Πρωί: Το ταξίδι σας συνεχίζεται στη αρχαία Λέρνα, όπου περιμένει η φοβερή Λερναία Ύδρα. Αυτό το πλάσμα-φίδι θα σας παρουσιάσει έναν μυστηριώδη άθλο που χρειάζεται γενναιότητα και ευφυΐα.
Απόγευμα: Εξερευνήστε περαιτέρω την όμορφη περιοχή της Λέρνης, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά και την ενδιαφέρουσα ιστορία της.
Βράδυ: Κατασκηνώστε και απολαύστε ένα δείπνο με μπάρμπεκιου.

Ημέρα 4: Συνάντηση με το Λιοντάρι της Νεμέας και περιπέτεια με τα Πουλιά της Στυμφαλίας

Πρωί: Οδηγήστε στη Νεμέα, όπου θα αναζητήσετε ίχνη του Λέοντα της Νεμέας, ένα μυθικό θηρίο με αδιαπέραστο δέρμα από όπλο. Εξερευνήστε την αρχαία πόλη της Νεμέας, όπου γεννήθηκε ο μύθος. Λύστε γρίφους, ακολουθήστε σημάδια και συμμετάσχετε σε διαδραστικές προκλήσεις καθώς ακολουθείτε το μονοπάτι του Ηρακλή. Προκαλέστε την οικογένειά σας σε δοκιμασία δύναμης. Ποιος είναι το δυνατότερο λιοντάρι στην ομάδα σας;
Απόγευμα: Εξερευνήστε τους αμπελώνες της Νεμέας, τα οποία είναι γνωστά για τα εντυπωσιακά τοπία και αν σας ενδιαφέρει κάντε μία στάση για δοκιμή κρασιού. Ολοκληρώστε το ταξίδι σας με τον άθλο στην Στυμφαλία. Φτάστε στην ήρεμη Λίμνη της Στυμφαλίας, αναζητήστε τα μυθικά πουλιά, κρυμμένα στον καταπράσινο περίβολο, και λύστε γρίφους και παζλ που σχετίζονται με τα πουλιά.
Βράδυ: Καθώς το ταξίδι σας ολοκληρώνεται, επιστρέψτε στην τοποθεσία παραλαβής του βαν τροχόσπιτου με έναν θησαυρό αναμνήσεων. Σκεφτείτε πόσα κερδίσατε από αυτή την περιπέτεια, τη βαθύτερη σας σύνδεση με τους Άθλους του Ηρακλή και τον ποιοτικό χρόνο που περάσατε ως οικογένεια.

 • Κυνήγι Θησαυρού με Οδηγίες, Κουίζ, Ιστορίες προσαρμοσμένες για ηλικίες 4-12
 • Χάρτης GPS
 • Υποστήριξη μέσω Chat/Τηλεφώνου
 • Χρήσιμα υλικά για τις δραστηριότητες
 • Προτάσεις και Κάμπινγκ/Camperstops
 • Δοκιμασμένες προτάσεις για Εστιατόρια
 • Προτάσεις για Περιπάτους
 • Παράδοση και Παραλαβή του Βαν τροχόσπιτου
 • Κράτηση Τροχόσπιτου Βαν
 • Εισιτήρια Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
 • Κρατήσεις Κάμπινγκ (μπορούν να οργανωθούν από εμάς αν το επιθυμείτε)
 • Καύσιμα
 • Διόδια
 • Ατομική Ασφάλιση Ταξιδιού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Κάντε κράτηση του ταξιδιού σας σήμερα.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Δείτε κι αυτές τις επιλογές

Leave a comment